great|Co. – Pasiunea dincolo de muncă

S-a terminat și această frumoasă zi, frumoasă pentru că astăzi am lansat, împreună cu Inspire Business, cartea great|Co., o carte despre oameni, despre companii de top, lucrul în echipă și pasiunea pentru muncă.

Sunt mândră că am putut face parte din acest proiect, sunt bucuroasă că am învățat foarte multe din el și că am scris și primul meu articol pentru o carte. Nimic nu este mai frumos decât să pui pasiune în tot ceea ce faci și munca să reprezinte și ea pasiunea ta cea mai mare. Ce pot spune din această experiență este că trebuie să ne străduim să ne descoperim pasiunile, să ne respectăm valorile pentru că doar așa putem muta munții din loc. A fost frumos să descopăr în paginile revistei că există companii care pun angajații mai presus de orice, că le oferă un mediu de lucru plăcut și le pun la dispoziție toate condițiile pentru ca tot ce fac să facă din pasiune și din proprie inițiativă, nu pentru că așa scrie în fișa de post.

Dacă vreți să vedeți evenimentul înregistrat puteți intra pe http://www.privesc.eu/Arhiva/15485/Lansarea-great-Co-by-Inspire-Business. Cartea se poate comanda de pe site-ul oficial: http://greatco.inspirebusiness.ro/

Pentru voi cum arată locul de muncă ideal? Ce vă doriți să faceți?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: